Увага! Важлива інформація!

**Шановні батьки, здобувачі освіти!!!

****Звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до «Тимчасових рекомендацій щодо організації та протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID - 19)», 2020-2021 навчальний рік буде незвичним. Новими будуть і наші з вами правила спілкування, життєдіяльності. Максимально враховуючи всі можливі варіанти розвитку подій, хотілося б завчасно попередити всіх вас про вимушену необхідність наступного:

****1. 2020-2021 навчальний рік розпочнеться 1 вересня 2020 року .Мостівський НВК забезпечений всіма необхідними засобами індивідуального захисту.У закладі освіти створено всі умови для того,щоб здобувачі освіти перебували в безпечному середовищі.

****2. Рух по території, коридорах, вхід у заклад освіти буде можливий лише у захисній масці або респіраторі.За власним бажанням батьки можуть забезпечити своїх дітей багаторазовими захисними масками та герметичними пакетами для їх зберігання (zip-пакет чи папка на кнопці). Для недопущення плутанини в чистих та використаних масках рекомендуємо маски придбати різних кольорів.Для використаних одноразових масок в школі будуть наявні спеціальні урни.

****3. Вхід до школи батьків, бабусь, дідусів або інших членів родини з початку навчального року суворо заборонено.

****4. При вході в школу або клас всім слід попередньо обробити руки антисептиками. Антисептики закуплено в достатній кількості,однак за бажанням можна користуватися і власними також.Місця для обробки рук знаходитимуться на входах у приміщення закладу,в кожній класній кімнаті, в туалетах, біля їдальні.

****5. Щоденно, перед початком занять, класні керівники та вчителі будуть проводити опитування учасників освітнього процесу щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби. У разі виявлення ознак захворювання, за відсутності батьків, здобувачів освіти тимчасово ізолюватимуть в спеціально відведене приміщення закладу, інформуватимуть батьків чи інших законних представників та прийматиметься узгоджене рішення щодо направлення хворого до закладу охорони здоров'я. Ви, як батьки, зі свого боку, ні в якому разі не відпускайте дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежитем чи кашлем.

****6. Організація питного режиму в закладі освіти зазнає змін. Просимо забезпечити явку ваших дітей обов'язково зі своєю пляшечкою води.

****7. Розроблено графік харчування здобувачів освіти.Під час організації харчування буде забезпечено вимоги щодо відстані між столами та розміщення за ними школярів.

****Відчуваємо, що прописані правила викличуть хвилю невдоволення у батьківської громади. Але це все ж краще, аніж повноцінне дистанційне навчання, коли ваші діти будуть вдома без нагляду.

****Дякуємо за розуміння!!! Сподіваємось на співпрацю! З нетерпінням чекаємо зустрічі з нашими учнями!

**** Адміністрація НВК**

Кiлькiсть переглядiв: 427

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.