Гурток «Літературне краєзнавство» в Центрі соціальної реабілітації дітей "Промінець"

21 грудня гуртківці зі святковою програмою відвідали Центр соціальної реабілітації дітей «Промінець» у Доманівському районі. Гостинно зустріла артистів господиня закладу, Мороз Наталія Петрівна та її помічники.

/Files/images/IMG_9755.JPG/Files/images/IMG_9758.JPG

Виставу «Святий Миколай і К» розпочали ведучі – Гловатський Максим і Яна Харишина, які привітали гостей і запросили до виступу казкових героїв. Святий Миколай (Дімітраш О.) приніс мішечок із смаколиками, на який так чекала дітвора! Вихованці центру зачаровані були Ангеликами (Гарбузняк С., Флакей А.) та Зірочками (Панченко Н., Савченко М., Околович Ю.,), яких з неба закликав Звіздар (Онищак І.). Підтанцьовували разом з беззубою Бабою Ягою (Пономаренко О.) і Антипком (Максимом Микитіним), який роздавав різочки. Циганочки (Харишина Я.. Танцюра В.) подарували запальний таночок. Але найбільше оплесків зібрали клоуни – Буркун (Науменко Анатолій) і Веселун (Пшеницький Сашко).

/Files/images/DSC_0547.JPG/Files/images/DSC_0556.JPG

/Files/images/DSC_0582.JPG/Files/images/IMG_9748.JPG

Ця зустріч відбулася завдяки підтримці людей, які щиро дарують часточку тепла свого серця іншим і вчать власним прикладом юне покоління!

/Files/images/IMG_9772.JPG/Files/images/IMG_9783.JPG

Шановні Лубік Олена, Гловатська Лілія, Панченко Альона, Деревянко Ірина, Околович Людмила, Сергій Віталійович Чорний та батьки 10 класу, МИ ВАМ ДЯКУЄМО !!!

/Files/images/IMG_9823.JPG/Files/images/IMG_9796.JPG/Files/images/IMG_9804.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 560

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.